Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 Stängel Minze, abgezupft
- 6 - 8 Streifen Zitronenschale, unbehandelt (à 1 x 4 cm), dünn abgeschält
- 50 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Olivenöl
- 300 g Risottoreis (z. B. Carnaroli oder Arborio)
- 60 g Weißwein
- 750 g Wasser
- 150 g Erbsen, TK
- 250 g Kabeljaufilets, frisch, ohne Haut, in Stücken (3-4 cm)
- 1 ½ TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 40 g Butter, in Stücken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2125 kJ / 508 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 438 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Maishähnchen mit gebratener Polenta und Curry-Sauce
1 godz. 20 min
Weizenbier-Risotto mit Meeresfrüchten
45min
Lammhüfte mit Safran-Spargelrisotto
1h 50 min
Khao Pad (Gemüsereis)
1h 30min
Gedämpfter Fisch mit Reis-Pilaw und Gemüse
50min
Limetten-Reis-Topf mit Pute
30min
Safran-Risotto mit Zucchini-Mousse und Baconpulver
2 Std. 15 Min
Kabeljau mit Reis, Spinat und Zitronensauce
40min
Fischcurry
45min
Lachs mit Zitronenrisotto
40min
Marinierter Gewürzlachs mit Romanesco-Risotto
13u.
Lachs-Fenchel-Risotto
25min