Kabeljau mit Erbsen-Minz-Risotto

Kabeljau mit Erbsen-Minz-Risotto

2.7 11 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Minze abgezupft
    2 - 3 Stängel
  • Zitronenschale, unbehandelt (à 1 x 4 cm), dünn abgeschält
    6 - 8 Streifen
  • Zwiebeln halbiert
    50 g
  • Olivenöl
    30 g
  • Risottoreis (z. B. Carnaroli oder Arborio)
    300 g
  • Weißwein
    60 g
  • Wasser
    750 g
  • Erbsen, TK
    150 g
  • Kabeljaufilets, frisch, ohne Haut in Stücken (3-4 cm)
    250 g
  • Salz
    1 ½ TL
  • Pfeffer
    ¾ TL
  • Butter in Stücken
    40 g

Voeding per 1 Portion

Calorieën 508 kcal / 2125 kJ
Eiwitten 20 g
Vetten 17 g
Koolhydraten 64 g
Vezels 3.9 g
Verzadigd vet 7 g
Natrium 438 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...