Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em cubos
- 450 g bacalhau demolhado (3 postas aprox.)
- 100 g queijo mozarela
- 30 g azeite
- 2 dentes de alho
- 150 g cebola
- 600 g tomate em pedaços
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes - 1 c. chá de açúcar
- Orégãos q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 289 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Empadão de brócolos com peixe
1 Std. 35 Min
Bacalhau de cebolada e broa
1 Std.
Empadão de batata-doce e bacalhau
1 Std. 40 Min
Empadão de bacalhau
1h 10min
Bacalhau no forno com grão e crosta de broa
45 Min
Bolas de granola
50 min
Empadão de bacalhau e batatas a murro
1h 10min
Conchas de frango e tomate
40 Min
Peixe escondido da horta
1 Std. 20 Min
Arroz com almôndegas de atum
50 min
Salada de arroz e atum
1 Std.
Tortilha de atum no forno
1 Std. 30 Min