Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em cubos
- 450 g bacalhau demolhado (3 postas aprox.)
- 100 g queijo mozarela
- 30 g azeite
- 2 dentes de alho
- 150 g cebola
- 600 g tomate em pedaços
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes - 1 c. chá de açúcar
- Orégãos q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 289 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortilha de atum no forno
1h 30 min
Brandada de bacalhau
1h 40min
Empadão de atum
1h 10 min
Bacalhau no forno com esparregado de brócolos
1óra 35p
Bacalhau à Soutelo
25 min
Guisado de frango com batata-doce e feijão-encarnado
45 min
Lasanha de bacalhau
1h 50 min
Omeleta de tomate-cereja e queijo chèvre
25 min
Guisado de frango com feijão-branco e manjericão
35 min
Bacalhau à abade de Priscos
50 min
Arroz de couve-galega com filetes no forno
45 min
Bacalhau à Assis
25 min