Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g tomate maduro
- 1000 g lombo de salmão
- 2 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 5 g funcho em rama, só as folhas
- 35 g azeite
- 2 dentes de alho
- 300 g cebola cortada em rodelas
- ½ c. chá de piripíri (optioneel)
- 150 g pimento verde cortado às tiras
- 150 g pimento vermelho cortado às tiras
- 500 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em rodelas
-
1
c. chá de orégãos
of 2 pés de hortelã da ribeira, só as folhas - 1 folha de louro
- 100 g vinho branco
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2227.9 kJ / 532.5 kcal
- Eiwitten
- 37.9 g
- Koolhydraten
- 27.5 g
- Vetten
- 28.6 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 889.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmão em papelote com legumes em juliana
35 dk
Pescada cozida com cebolada de cogumelos
40 dk
Arroz com salmão a vapor
30 Min
Filete de garoupa à Portuguesa
40 dk
Atum ao vapor com molho de tomate feijão-frade
25 Min
Lombo de salmão com crosta de ananás e cuscuz tropical
45 Min
Frango com laranja e alecrim em papelote
1 Std. 15 Min
Peito de galo em papelote, manteiga de ervas e gengibre com jardineira
50 Min
Papelotes de bacalhau e legumes com batatinhas
1sa
Peitos de frango recheados com legumes e batatas
1 Std. 5 Min
Frango guisado com cogumelos
30 Min
Pescada no forno
50 Min