Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bacalhau
- 200 g batata cortada em rodelas
- 200 g couve p/ caldo-verde
- 800 g bacalhau demolhado e desfiado
- 200 g broa de milho cortada em pedaços
- 5 folhas de hortelã
- 130 g azeite
- 800 g água
- 5 grãos de pimenta preta
- 1 folha de louro
- 1 fio de azeite
- 5 dentes de alho
Molho Béchamel
- 400 g leite
- 60 g farinha
- 30 g manteiga
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de noz-moscada
- 2 gemas de ovo
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1707 kJ / 408 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalhau gratinado com couve
1 Std. 35 Min
Bacalhau com espinafres e cenoura e Creme de curgete e cenoura
1 godz.
Bacalhau no pão gratinado
1 godz.
Empadão de bacalhau
1 Std. 10 Min
Bacalhau à abade de Priscos
50min
Empadão de bacalhau e batatas a murro
1 Std. 10 Min
Bacalhau de cebolada e broa
1 godz.
Bacalhau de Natal
1 Std. 15 Min
Bacalhau com grão e broa
45 Min
Bacalhau no forno com esparregado de brócolos
1 Std. 35 Min
Empadão de bacalhau com camarão e espinafres
1 Std. 10 Min
Bacalhau de forno
1 godz.