Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 400 g água
-
20
g fermento de padeiro fresco
of 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 10 g açúcar amarelo
- 600 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sal
- Azeite q.b. p/ untar
Cobertura
- 150 g sobras de queijo
- 30 g azeite
- 1 dente de alho
- 200 g tomate em pedaços
- Orégãos q.b. p/ polvilhar
-
80
g rúcula
of 80 g espinafres baby -
100
g presunto
of 100 g fiambre
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 382 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 10 g
Alternatieve recepten
Pão de alho
1u. 15min
Piza rápida de peperoni
1u.
Piza Margarita
1 godz. 45 min
Piza 4 estações
1u.
Lasanha
1 godz. 10 min
Enrolados mistos
1h 25min
Piza de espargos e ervilhas com ovo estrelado
40min
Piza bolonhesa
1 godz. 45 min
Calzone
1 godz. 55 min
Piza Vénus
1u.
Piza de espinafres e funcho
1h 40min
Piza picante
1 Std. 20 Min