Apparaten en accessoires
Sopa dourada
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
8 doses
Ingrediënten
-
amêndoa s/ pele150 g
-
manteiga100 g
-
pão alentejano duro cortado em cubos pequenos120 g
-
água300 g
-
açúcar300 g
-
paus de canela2
-
limão (casca, só a parte amarela)½
-
gemas de ovo6
-
Canela em pó q.b. p/ servir
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 dose
Natrium
88 mg
Eiwitten
7.4 g
Calorieën
1759.8 kJ /
420.6 kcal
Vetten
23.2 g
Vezels
2.9 g
Verzadigd vet
8.3 g
Koolhydraten
49.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Papos de anjo
50min
Quindins
1u.
Ovos-moles de Aveiro
50min
Mousse de chocolate com laranja
40min
Torta de claras com manga
30min
Terrine de chocolate
8u.
Bolo de amêndoa com ovos-moles
2u. 20min
Empada folhada de carne
1u. 45min
Picado de abelha
40min
Toucinho do céu
1u. 50min
Ovos-moles
1u.
Doce de amêndoa e ovos-moles
1u. 20min