Apparaten en accessoires
Sopa dourada
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
8 doses
Ingrediënten
-
amêndoa s/ pele150 g
-
manteiga100 g
-
pão alentejano duro cortado em cubos pequenos120 g
-
água300 g
-
açúcar300 g
-
paus de canela2
-
limão (casca, só a parte amarela)½
-
gemas de ovo6
-
Canela em pó q.b. p/ servir
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 dose
Natrium
88 mg
Eiwitten
7.4 g
Calorieën
1759.8 kJ /
420.6 kcal
Vetten
23.2 g
Vezels
2.9 g
Verzadigd vet
8.3 g
Koolhydraten
49.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Toucinho do céu
1u. 50min
Sopa dourada em fatias
1u. 20min
Torta de laranja
30min
Ovos-moles de Aveiro
50min
Torta de claras com manga
30min
Tarte de mousse de chocolate com morangos
1u. 30min
Tarte de frutos silvestres
4u. 10min
Tarte de requeijão e canela
1u.
Soufflé de marisco
2u.
Ovos-moles
1u.
Papos de anjo
50min
Baba de camelo e avelãs
30min