Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 140 g água
-
10
g fermento de padeiro fresco
of ½ c. chá de fermento de padeiro seco - 240 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de orégãos
- 1 c. chá de sal
Cobertura
- 80 g queijo parmesão
- 150 g queijo mozarela fresco cortado em rodelas
- 200 g cebola cortada em lâminas
- 40 g azeite
- 4 malaguetas vermelhas cortadas em rodelas
- ½ c. chá de sal
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2121 kJ / 507 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 25 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão de alho
1 godz. 15 min
Piza rápida de peperoni
1 godz.
Piza de atum
1 godz. 30 min
Piza a metro
1 godz. 10 min
Piza de restos
4h 40 min
Piza 4 estações
1 godz.
Piza de chouriço, mozarela e rúcula
55min
Piza de alheira, espinafres e ovos de codorniz
1 godz. 25 min
Piza bolonhesa
1 godz. 45 min
Calzone
1hod. 55min
Piza de Nápoles
50 min
Piza bolonhesa fechada
1 godz. 15 min