Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bolo
- Manteiga q.b. p/ untar
- 200 g avelã torrada
- 3 ovos
- 200 g açúcar
- 1 c. sopa de café solúvel
- 200 g óleo
- 300 g farinha tipo 55, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de fermento p/ bolos
Cobertura
- 200 g natas c/ 35% de gordura bem frias
- 5 g licor de café
- Avelã torrada q.b. p/ guarnecer
- Chocolate de leite q.b. p/ guarnecer
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2495 kJ / 597 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 45 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bolo de chocolate riscado
1 godz.
Bolo de limão
55 min
Bolo de maçã
1 godz.
Bolo de chocolate e amêndoa
30 min
Bolo de limão e iogurte
40 min
Bolo de chocolate de colher
1 godz.
Bolo de iogurte e pera
40 min
Bolo manga-laranja
50 min
Bolo de chocolate e noz
1 godz.
Bolo de noz
45 min
Bolo de maçã e noz
1 Std. 5 Min
Bolo de cenoura e laranja com cobertura de chocolate
1 Std. 30 Min