Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cobertura
- 130 g açúcar
- 100 g avelã torrada
- 200 g chocolate p/ culinária 44% cacau partido em pedaços
- 200 g manteiga à temperatura ambiente
- 100 g leite
Bolo
- Manteiga q.b. p/ untar
- 150 g avelã c/ pele
- 12 ovos
- 200 g açúcar
- 20 g cacau em pó
- 30 g farinha tipo 55
- 1 ½ c. chá de fermento p/ bolos
Praliné
- Manteiga q.b. p/ untar
- 125 g açúcar
- 50 g água
- 100 g mistura de frutos secos
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 578 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 32 g
Alternatieve recepten
Bolo de chocolate riscado
1h
Bolo de chocolate com cobertura de chocolate
48j
Soufflés de chocolate e laranja
45min
Bolo Alasca
8h
Tarte de pera e amêndoa
1h 20 min
Bolo de chocolate e amêndoa
30min
Bolo festa de chocolate
3h
Bolo de chocolate com cobertura de chocolate
1h
Bolo zebra
55min
Cobertura de mousse de chocolate
15min
Bolo de coco sem farinha
35 Min
Bolo com cobertura de chocolate
1h 15 min