Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cobertura
- 130 g açúcar
- 100 g avelã torrada
- 200 g chocolate p/ culinária 44% cacau partido em pedaços
- 200 g manteiga à temperatura ambiente
- 100 g leite
Bolo
- Manteiga q.b. p/ untar
- 150 g avelã c/ pele
- 12 ovos
- 200 g açúcar
- 20 g cacau em pó
- 30 g farinha tipo 55
- 1 ½ c. chá de fermento p/ bolos
Praliné
- Manteiga q.b. p/ untar
- 125 g açúcar
- 50 g água
- 100 g mistura de frutos secos
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 578 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 32 g
Alternatieve recepten
Bolo de chocolate e amêndoa
30 min
Bolo de coco sem farinha
35 min
Bolo de chocolate sem farinha
40 min
Mil-folhas de café
35 min
Bijoux de amendoim e cereais
3 Std. 40 Min
Tarte de chocolate e framboesa
2h 45min
Bolo com amores-perfeitos
55 min
Cheesecake de chocolate e avelã
1h 10 min
Mousse de chocolate com laranja
40 min
Cheesecake de tomate
8h
Torta de chocolate
1h
Sachertorte
1h 50 min