Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g coentros
- 100 g queijo mozarela cortado em pedaços
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 150 g alho-francês cortado em pedaços
- 150 g cenoura cortada em pedaços
- 3 dentes de alho
- 50 g azeite
- 500 g bacalhau demolhado e desfiado
- 1000 g leite
- 30 g manteiga
- 90 g farinha
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- 300 g canelones
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 568 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 21 g
Alternatieve recepten
Marquise de chocolate
3 Std.
Empadão de bacalhau
1 Std. 10 Min
Bacalhau à comadre
1 Std. 10 Min
Crepes de bacalhau
1h 15min
Sanduíche minhoca
30min
Canelones de Bacalhau à Algarvia
1 Std.
Carbonara com couve
35 min
Empadão surpresa de bacalhau
1 Std. 5 Min
Empadão de batata-doce e bacalhau
1h 40min
Embrulhos de pescada e presunto gratinados com esparregado de ervilhas
1 Std. 5 Min
Empadão de bacalhau e batatas a murro
1 Std. 10 Min
Penne com atum e feijão-verde no forno
50 Min