Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 80 g água
- 30 g azeite
- 1 c. chá de açúcar
- 10 g fermento de padeiro fresco
- ½ c. chá de sal
- 200 g farinha tipo 65
Recheio
- 100 g queijo flamengo cortado em pedaços
- 1 dente de alho
- 60 g cebola
- Azeite q.b. p/ untar
- 250 g tomate pelado de lata cortado em pedaços
- 200 g sobras de carne picada (porco, salsicha, vaca, etc)
- 1 c. chá de orégãos
-
½
c. chá de caldo de carne caseiro
of ½ cubo de caldo de carne - 50 g água
- Farinha q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 317 kcal
- Eiwitten
- 13.3 g
- Koolhydraten
- 31.8 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pãezinhos de minuto
15 min
Pãezinhos palhaço com hambúrguer
2 Std.
Empada de frango mediterrânica
50 min
Gratinado de frango, fiambre e queijo
1 godz.
Almôndegas de frango e salsichas frescas com fettuccini
1h 15min
Empada folhada de carne
1 Std. 45 Min
Pastéis recheados com carne
2 godz. 15 min
Pudim de queijo e fiambre
50 min
Bolinhas de chourição
1 godz.
Empada de aproveitamentos
45 min
Rosca de queijo e presunto
2 Std.
Miniquiches à bolonhesa
1 godz.