Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 80 g água
- 30 g azeite
- 1 c. chá de açúcar
- 10 g fermento de padeiro fresco
- ½ c. chá de sal
- 200 g farinha tipo 65
Recheio
- 100 g queijo flamengo cortado em pedaços
- 1 dente de alho
- 60 g cebola
- Azeite q.b. p/ untar
- 250 g tomate pelado de lata cortado em pedaços
- 200 g sobras de carne picada (porco, salsicha, vaca, etc)
- 1 c. chá de orégãos
-
½
c. chá de caldo de carne caseiro
of ½ cubo de caldo de carne - 50 g água
- Farinha q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 317 kcal
- Eiwitten
- 13.3 g
- Koolhydraten
- 31.8 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Almôndegas de porco com batata-doce no forno
1h
Piza 4 estações
1h
Pães de leite ao vapor com chocolate
3h 30 min.
Tarteletes de bacon e cogumelos
55 dk
Folhados de carne
1 godz. 10 min
Pão recheado com queijo mozarela
45min
Piza afrodisíaca
1h
Pão com chouriço e queijo
1 godz. 30 min
Quiche de bolonhesa e legumes
1 godz. 10 min
Piza bolonhesa
1 godz. 45 min
Calzone
1h 55 min
Empanada de carne e azeitonas
1h