Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Recheio
- 200 g queijo mozarela cortado em pedaços
- 200 g cebola cortada em pedaços
- 3 dentes de alho
- 200 g pimento vermelho cortado em pedaços
- 30 g azeite
- 800 g bacalhau demolhado e desfiado bem escorrido
- Sal q.b.
- 1 pitada de pimenta
- 200 g natas
- 250 g canelones
- Azeite q.b. p/ untar
Molho
- 80 g cebola
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite
- 50 g pimento verde
- 400 g tomate em pedaços
- 1 pitada de sal
Béchamel
- 600 g leite
- 60 g farinha
- 30 g manteiga
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 487 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 23 g
Alternatieve recepten
Tarte de bacalhau e brócolos
1h 10min
Tarte de avelã com leite condensado
1h
Crepes de bacalhau
1 godz. 15 min
Salmão à florentina
45min
Bacalhau com espargos e camarão
1h
Crepes de pescada
1 godz. 15 min
Canelones de bacalhau
1h
Empada de bacalhau e camarão com molho italiano
1h
Lulas no forno
1h 10min
Bacalhau à abade de Priscos
50min
Empadão de bacalhau e batatas a murro
1h 10min
Bifinhos de frango recheados com queijo e espinafres
50min