Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2250 g água
- 500 g couve-lombarda cortada em tiras
- 150 g cebola
- 2 dentes de alho
- 150 g cenoura
- 150 g tomate em pedaços
- 30 g azeite
- 100 g bacon em cubos
- 150 g vinho branco
- 1 farinheira
- ½ chouriço de carne
- 450 g carne de borrego cortado em pedaços
- 1 folha de louro
-
2
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 2 cubos de caldo de legumes - 500 g feijão-branco cozido escorrido
- 500 g feijão-manteiga cozido escorrido
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 753 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 47 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Feijoada
1h 10min
Chanfana de borrego
24h
Polvo à moda do Minho
50 min
Caldeirada de bacalhau
40 Min
Borrego guisado com batatinha nova
55 min
Empadão de carne
1 Std. 20 Min
Guisado de frango com batata-doce e feijão-encarnado
45 Min
Bolinhas de carne, salada de tomate e coentros
25 Min
Ensopado de cabrito
40 Min
Frango guisado com batata-doce e ervilha
8 Std.
Jardineira de carne
1h 5min
Bacalhau à Soutelo
25 Min