Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa de brioche
- 150 g de mantequilla fría en trozos
- 230 g de leche
- 15 g de levadura prensada fresca desmenuzada
- 1 huevo
- 500 g de harina de fuerza
- 150 g de azúcar
- 5 g de sal
Crema pastelera
- 500 g de leche
- 70 g de azúcar
- 60 g de harina de repostería
- 2 huevos
- 2 yemas de huevo
- 1 cucharadita de vainilla líquida
Montaje y baño de chocolate
- 1 huevo batido
- 350 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 140 g de agua
- 50 g de chocolate blanco
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 4859 kJ / 1162 kcal
- Eiwitten
- 24.2 g
- Koolhydraten
- 139.9 g
- Vetten
- 56.2 g
- Verzadigd vet
- 31.4 g
- Vezels
- 10.5 g
- Natrium
- 461.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Croquetas de sopa de picadillo
9 Std. 30 Min
Torta número o letra para cumpleaños
2 Std.
Roscón Kinder®
10 Std. 30 Min
Galletas de parmesano y hierbas
50min
Tronco de chocolate
2 Std.
Geoda cake
4h
Tarta rayada
3h
Petisús (éclairs)
1h 50min
Bombones de frambuesa y chocolate
1 Std. 30 Min
Ensaimada de cabello de ángel (Islas Baleares)
11h
Torrijas con crema pastelera tostada
40 min
Falsos churros con chocolate a la taza
1h