Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema pastelera
- 400 g de leche
- 45 g de harina de repostería
- 1 chorrito de vainilla líquida
- 2 huevos
- 1 yema de huevo
- 50 g de azúcar
Masa
- 200 g de leche entera
- 25 g de levadura prensada fresca
- 55 g de agua
- 80 g de aceite de girasol
- 110 g de azúcar
- 10 g de sal
- 500 g de harina de fuerza
Montaje
- 350 g de chocolate con leche en trozos
- 140 g de agua
- 40 - 50 g de chocolate blanco para postres (2 barritas)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 3121 kJ / 746 kcal
- Eiwitten
- 15.8 g
- Koolhydraten
- 10.1 g
- Vetten
- 31.2 g
- Verzadigd vet
- 12.7 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 579.6 mg
Alternatieve recepten
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3h 40min
Roscón Kinder®
10 Std. 30 Min
Rosquillas glaseadas
1h
Bizcochitos de chocolate rellenos
1h 15 min
Pastelitos de galleta, crema y chocolate
3h
Petisús (éclairs)
1h 50 min
Bizcochitos con baño de chocolate rosa
1h 30min
Pastelitos red velvet de crema de turrón
5h 15min
Tarta San Marcos
4h
Miguelitos (Castilla la Mancha)
2h
Pelotas de fraile rellenas de crema pastelera
1h
Rosquillas americanas (doughnuts)
2h 10min