Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Esponja
- 80 g de leche
- 10 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de azúcar
- 130 g de harina de fuerza
Masa
- 120 g de azúcar
- 6 - 8 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 8 - 10 tiras de piel de naranja (solo la parte naranja)
- 60 g de leche
- 70 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 2 huevos
- 15 g de levadura prensada fresca
- 30 g de agua de azahar
- 1 pellizco de sal
- 450 g de harina de fuerza
Decoración
- 1 huevo batido (para pincelar)
- fruta escarchada
- almendra laminada
- azúcar humedecida (aprox. 50 g)
Relleno
- 300 - 350 g de mermelada
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1195 kJ / 287 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 4.7 g
- Vetten
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Minitartas San Marcos con trufa
3 Std.
Naranjas confitadas
9h 20min
Brazo de gitano de gambas y salmón
12h 40min
Pastel de crema bávara de yogur y naranja
13 godz. 30 min
Miniroscones de bizcocho
9 Std.
Tarta gijonesa
4h
Bizcocho de chocolate de claras de huevo
2 Std. 10 Min
Eclairs de crema de calabaza con frosting de mantequilla a la naranja
4 Std. 30 Min
Ensaimada de cabello de ángel (Islas Baleares)
11 godz.
Torrijas con crema pastelera tostada
40 min
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
2h 35min
Tarta de queso estilo "La Viña"
2h