Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Franchipán de chocolate
- 40 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 50 g de azúcar
- 50 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 1 yema de huevo
- 50 g de almendra molida
Montaje
- 2 láminas de masa de hojaldre
- 1 huevo batido
- azúcar glas para espolvorear
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 925 kJ / 221 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 17.5 g
- Vetten
- 15.3 g
- Verzadigd vet
- 7.5 g
- Vezels
- 12.4 g
- Natrium
- 77.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Minitartas San Marcos con trufa
3h
Bombones de chocolate vieneses
50min
Turrón de chocolate y pistachos
1h
Bizcochitos de chocolate rellenos
1 Std. 15 Min
Tronco de Navidad con praliné
2h 20min
Parfait de fresa y nata con pistachos y frambuesas
8h 50min
Pastelitos de galleta, crema y chocolate
3h
Tronquitos de turrón
1h 40min
Bombas toledanas
2 godz. 15 min
Flanes de parmesano caramelizados
5hod. 25min
Minicakes de chocolate
1 godz. 45 min
Tronco de Navidad
8 godz. 30 min