Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de avellanas
- 75 g de azúcar
- 50 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 50 g de chocolate con leche en trozos
- 50 g de chocolate blanco en trozos
- 100 g de leche entera
- 75 g de aceite de girasol
- 2 láminas de masa de hojaldre, cuadradas
- 1 huevo batido
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1442 kJ / 344 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 24.1 g
- Verzadigd vet
- 9.3 g
- Vezels
- 14.6 g
- Natrium
- 100.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Corona de brioche con chocolate
4 Std. 45 Min
Bundt cake salado de patata y beicon
2h
Hojaldre de chocolate y avellanas
2h
Pastelitos de piña y chocolate
2h 30 min
Cañas de chocolate rellenas de crema
3 Std.
Erizos de galleta
1h 30min
Buñuelos de plátano
30 min
Magdalenas de leche condensada
30 min
Mini focaccias con aceitunas
2h
Tarta de la abuela
4 Std. 30 Min
Magdalenas rellenas de chocolate
30 min
Falsos churros con chocolate a la taza
1h