Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 hojas de gelatina
Crema al cava
- 300 g de nata (35% de grasa), fría
- 30 g de azúcar glas
- 170 g de cava
- 10 g de zumo de limón
- 30 g de azúcar
- 3 yemas de huevo
Gelatina de pacharán
- 80 g de agua
- 70 g de azúcar
- 130 g de pacharán
Coulis de moras y uvas
- 60 g de moras congeladas
- 70 g de uvas
- 70 g de azúcar
- 20 g de zumo de limón
Merengue
- 1 clara de huevo
- 40 g de cava
- 100 g de azúcar
Montaje
-
6 - 8
bizcochos de soletilla en trozos
of 4 - 6 pastelitos brazo de gitano, sobaos, muffins, etc. - 190 g de uvas blancas o rojas (sin pepitas)
- 60 g de moras congeladas
-
4
barquillos
of 4 cucharadas de cereales de desayuno crujientes
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1799 kJ / 430 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 64.5 g
- Vetten
- 16.2 g
- Verzadigd vet
- 9.1 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 44.1 mg
Alternatieve recepten
Bizcocho de nuez con cobertura de queso y chocolate blanco.
3h 10min
Calabacines dorados con salsa romesco (HESTAN CUE)
40min
Bizcocho de chirivía con caramelo salado
3h 20min
Árbol de Navidad con fruta natural
3h 20min
Crêpes de piña colada (HESTAN CUE)
1h 10min
Salsa soubise (Espesar)
30min
Roscón adikosh
8 godz.
Arroz crujiente con frutos secos
50min
Crêpes rellenos de requesón con naranja y romero (Sin azúcar)
1h
Hojaldres de almendra
30min
Salsa bechamel (Espesar)
15min
Crema pastelera (Espesar)
15min