Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cosce di anatra a cottura lenta
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste (rosmarino, timo, salvia,...)
- 1500 g di olio di semi di arachidi
- 600 g di cosce di anatra (circa 2 cosce)
Mini quiche
- 100 g di vino bianco
- 100 g di olio di oliva
- 300 g di farina tipo 00
- 1 ¼ cucchiaino di sale
- 60 g di cipolle, a metà
- 1 spicchio di aglio
- 150 g di spinaci baby freschi
- 45 g di pomodori secchi, a pezzi
- 1 pizzico di origano secco
- 1 - 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 80 g di Parmigiano reggiano, a pezzi
- 4 uova
- 60 g di latte
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1216 kJ / 291 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 270 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Costine di maiale BBQ con purè di patate
5 godz. 50 min
Zuppa di cipolle alla francese
5sa 30 dk
Fagottini al profumo di mare
1sa 40 dk
Torta meringa alle nocciole con crema alla banana e toffee
3h 30min
Mix di spezie e buccia di mela
50 min
Eggs Benedict (Cuoci uova)
30 min
Bicchierini di cassata
30 min
Pannacotta di foie gras con composta di fichi e mele
3h
Babà alle rose (di Luca Montersino)
3h
Financier alla nocciola con ganache fondente (senza glutine) di Damiano Carrara
2小时
Crema al mango (di Luca Montersino)
30 min
Bisque
2小时