Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
100
g Weißwein
of 100 g Wasser - 80 g Olivenöl
- 300 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 20 g Butter, in Stücken
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 rote Paprika (ca. 180 g), in Stücken (ca. 2 cm)
-
200
g Blattspinat, frisch
of 200 g Blattspinat, TK, aufgetaut und ausgedrückt - 45 g getrocknete Tomaten, in Stücken
- 15 Oliven, schwarz, entsteint (ca. 45 g), in Ringen
- 80 g Feta, in Stücken
- ½ TL Oregano, getrocknet
- 2 - 3 Prisen Muskat
- 1 - 2 Prisen Pfeffer
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 4 Eier
- 60 g Milch
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1081 kJ / 258 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 402 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche mit Schinken und Spinat
1h 20 min
Quiche mit Ofenpaprika
2 godz.
Linsen-Moussaka
2 godz. 30 min
Spinat-Empanada
1h
Gemüse-Schmand-Kuchen
1h 30 min
Spinattarte
1h 20 min
Französische Zucchini-Tarte
2 godz.
Paprika-Oliven-Tortilla
1h 20 min
Gemüsetarte mit Feigentopping
1h 30 min
Mediterrane Gemüsequiche
1h 20 min
Spinat-Feta-Lasagne
1h 15min
Porree-Feta-Tarte
2 godz.