Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre de trigo
- 100 g de agua
- 15 g de pie de masa
- 100 g de harina de fuerza
Masa principal
- 30 g de queso parmesano en trozos de 2-3 cm
- 250 g de cebolla en tiras de 5 mm
- 20 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- 120 g de leche (y algo más para pincelar)
- 315 g de agua
- 10 g de azúcar
- 140 g de mantequilla en trozos
- 540 g de harina de fuerza
- 1 huevo
- 1 cucharadita de sal (5 g)
- 30 g de zumo de limón
- Voeding
- per 1 Receta completa
- Calorieën
- 16647 kJ / 3978 kcal
- Eiwitten
- 102.9 g
- Koolhydraten
- 514.1 g
- Vetten
- 166.1 g
- Verzadigd vet
- 85.7 g
- Vezels
- 20.9 g
- Natrium
- 2999 mg
Alternatieve recepten
Masa madre de trigo
96 godz.
Trenzas malteadas de semillas de amapola
15ωρ. 30 λεπτ.
Chapata con masa madre
17h
Hogaza de centeno con masa madre en banneton
16h 45min
Pan retorcido con masa madre
16 godz.
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16 godz. 30 min
Caramelos de toffee
2h
Kringle navideño con confitura de arándanos
2u. 20min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15h 20min
Pan de molde con masa madre
16h 45min
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min
Pan gallego con masa madre
15ωρ. 30 λεπτ.