Hogaza de centeno con masa madre en banneton
TM6 TM5 TM31

Hogaza de centeno con masa madre en banneton

4.7 (3 beoordelingen)

Ingrediënten

Masa madre de centeno

  • 260 g de agua
  • 20 g de pie de masa de centeno
  • 200 g de harina integral de centeno

Soaker frío

  • 50 g de pan rallado
  • 100 g de agua

Masa principal

  • 1 cucharadita de aceite para engrasar
  • 80 g de agua fría
  • 200 g de harina de fuerza
  • 150 g de harina integral de centeno
  • 2 ½ cucharaditas de sal (aprox. 15 g)
  • 2 - 3 cucharaditas de especias para pan (optioneel)
  • 10 g de aceite
  • 2 cucharaditas de semillas de hinojo (optioneel)

Voeding
per 1 Receta completa
Calorieën
9680 kJ / 2313 kcal
Eiwitten
70.2 g
Koolhydraten
453.2 g
Vetten
26.1 g
Verzadigd vet
2.7 g
Vezels
49.9 g
Natrium
6314.3 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten