Hogaza de centeno con masa madre en banneton

Hogaza de centeno con masa madre en banneton

4.8 5 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 16u. 45min
1 unidad

Ingrediënten

Masa madre de centeno
  • 260 g de agua
  • 20 g de pie de masa de centeno
  • 200 g de harina integral de centeno
Soaker frío
  • 50 g de pan rallado
  • 100 g de agua
Masa principal
  • 1 cucharadita de aceite para engrasar
  • 80 g de agua fría
  • 200 g de harina de fuerza
  • 150 g de harina integral de centeno
  • 2 ½ cucharaditas de sal (aprox. 15 g)
  • 2 - 3 cucharaditas de especias para pan (optioneel)
  • 10 g de aceite
  • 2 cucharaditas de semillas de hinojo (optioneel)

Moeilijkheidsgraad

gevorderd


Voeding per 1 unidad

Natrium 6314.3 mg
Eiwitten 70.2 g
Calorieën 9680 kJ / 2313 kcal
Vetten 26.1 g
Vezels 49.9 g
Verzadigd vet 2.7 g
Koolhydraten 453.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...