![Hogaza de centeno con masa madre en banneton Hogaza de centeno con masa madre en banneton](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/dfd2d63b-08b1-4b58-9085-2b1cdd73ae11/Derivates/ad3e4e24-2009-4547-9675-5dee96707e31.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre de centeno
- 260 g de agua
- 20 g de pie de masa de centeno
- 200 g de harina integral de centeno
Soaker frío
- 50 g de pan rallado
- 100 g de agua
Masa principal
- 1 cucharadita de aceite para engrasar
- 80 g de agua fría
- 200 g de harina de fuerza
- 150 g de harina integral de centeno
- 2 ½ cucharaditas de sal (aprox. 15 g)
- 2 - 3 cucharaditas de especias para pan (optioneel)
- 10 g de aceite
- 2 cucharaditas de semillas de hinojo (optioneel)
- Voeding
- per 1 Receta completa
- Calorieën
- 9680 kJ / 2313 kcal
- Eiwitten
- 70.2 g
- Koolhydraten
- 453.2 g
- Vetten
- 26.1 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 49.9 g
- Natrium
- 6314.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan de molde 100% integral con masa madre
15 Std.
Masa madre de centeno
96h 20min
Pan gallego con masa madre
15h 30min
Hogaza rústica de centeno y especias con masa madre
16h 15min
Panecillos de espelta
16h 30min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15h 20min
Pan moreno en sartén con masa madre
14h 30min
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23h 30min
Chapata con masa madre
17 Std.
Pan payés con masa madre
16h
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16h 30min
Pan retorcido con masa madre
16h