Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1350 g de agua
-
30
g de zumo de limón
of 1 cucharadita rasa de ácido ascórbico (vitamina C en polvo) - 120 g de azúcar
- 2 cucharaditas de vainilla líquida
- 1 ½ cucharaditas de canela molida
- 4 peras peladas, descorazonadas y en mitades (conferencia, Williams, etc)
- 2 cucharadas de almendras laminadas tostadas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1024 kJ / 244 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ensalada con pollo dorado, uvas y pasas
15min
Salmón teriyaki Al vacío
1 Std. 20 Min
Ensalada de bacalao con apio y tomates en vinagreta balsámica (Al vacío)
1 godz. 15 min
Peras al vino tinto
3h 20min
Yogur con arándanos en Varoma
13h 10min
Bacalao con risotto de remolacha y lemon grass (Al vacío)
2h 10min
Peras con sirope de vino tinto (Cocción lenta)
5 Std.
Bacalao con ensalada y vinagreta de mango (Al vacío)
20min
Falda estofada con manzana y canela (Cocción lenta)
4h 30min
Peras con salsa de canela Al vacío TM6
2h 5min
Salmón teriyaki (Al vacío)
1 Std. 20 Min
Caramelo líquido oscuro
35 Min