Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de nata (35% de grasa) muy fría
- 750 g de vino tinto Ribera del Duero
- 230 g de azúcar
- 8 tiras de piel de naranja
- 2 rodajas de jengibre fresco
- 1 palo de canela
- 1 pellizco de sal
- 200 g de leche
- 100 g de arándanos frescos
- 4 yemas de huevo
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1864 kJ / 437 kcal
- Eiwitten
- 4.2 g
- Koolhydraten
- 44.4 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 16.1 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 169.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rodaballo con ajoverde, puré de trompetas de la muerte y espuma de mar
1h
Helado de chocolate picante con sirope de whisky
14h 20min
Volcanes de Teneguia con mojo verde
25u.
Cóctel Blue Margarita
5min
Cheesecake de albaricoques y frambuesas
5h 30 min
Terrina de cerdo especiada con frutos secos
72h
Helado de azafrán y pistacho (kulfi)
12h 30min
Eton mess (postre inglés de merengue, fresa y nata)
7 godz. 40 min
Tiramisú de café latte con crocanti de pistachos
1h 30min
Manzanas rellenas de morcilla
40 min
Semifrío de castañas con salsa de nueces
4 Std. 30 Min
Mermelada y jalea de manzana
2j 15 menit