Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
g oleju
of 20 g oliwy z oliwek -
170
g cebuli, pokrojonej w ósemki (patrz wskazówka)
of 170 g czerwonej cebuli, pokrojonej w ósemki (patrz wskazówka) - 130 - 150 g marchewki, pokrojonej w 1-2 cm plastry
- 70 - 90 g selera naciowego, pokrojonego w 0,5-1 cm plastry
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 327.8 kJ / 78.4 kcal
- Eiwitten
- 1.1 g
- Koolhydraten
- 4.3 g
- Vetten
- 5.4 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 46.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rumienienie papryki
20 Min
Rumienienie papryki z cebulą
25 min
Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w paski)
15min
Rumienienie warzyw pokrojonych w słupki
30min
Rumienienie wieprzowiny z cebulą
15min
Mocne rumienienie 350 g cebuli szalotki
25 min
Rumienienie pieczarek z boczkiem
20 Min
Rumienienie cukinii
20 Min
Delikatne rumienienie marchewki
15min
Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w kostkę)
15min
Rumienienie pieczarek
25 min
Mocne rumienienie wołowiny (pokrojonej w paski)
15min