Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g cebuli
- 1 ząbek czosnku
- 5 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
-
150
g pomidora, pokrojonego na kawałki
of 150 g krojonych pomidorów, z puszki - 350 g wody
- 10 g oliwy z oliwek
- 30 g ryżu brązowego
- 1 - 2 szczypty soli
- 1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
- 1 liść laurowy, suszony
- 150 g fileta z dorsza, bez skóry i ości, pokrojonego na 3 cm kawałki
- ½ łyżeczki soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1524.5 kJ / 364.4 kcal
- Eiwitten
- 30.8 g
- Koolhydraten
- 32.7 g
- Vetten
- 12.2 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 331.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Węgierska zupa rybna (Halászlé)
55 Min
Zupa bolońska
25min
Sałatka z kurczakiem i ziemniakami
30 min
Makaron z bobem, serem feta i migdałami
45 min
Bób w sosie pomidorowym po grecku
55 Min
Bowl z kurczakiem, brązowym ryżem i warzywami
45 min
Bruschetta z pastą z bobu i serem feta
35 min
Sałatka z jajkiem, ziemniakami i groszkiem
40 Min
Chłodnik z buraków i rzodkiewek
1hod.
Kaszotto gryczane z ciecierzycą, fetą i oliwkami
40 Min
Curry szpinakowo-kalafiorowe z ryżem
55 Min
Wiosenna zupa kalafiorowa
30 min