Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g wody
- 500 - 800 g korzenia selera, pokrojonego na 2-3 cm kawałki
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 120 kJ / 28 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 0 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gotowanie na parze cukinii (200-500 g)
20 Min
Gotowanie na parze kalarepy (550-1200 g)
45 Min
Gotowanie na parze kalarepy (200-600 g)
30 Min
Gotowanie na parze korzenia selera (200-450 g)
20 Min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (550-800 g)
40 dk
Gotowanie na parze młodych ziemniaków (700-1200 g)
45 Min
Gotowanie na parze cukinii (550-800 g)
30 Min
Gotowanie na parze młodych marchewek (650-1200 g)
35 dk
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (200-600 g)
30 Min
Gotowanie na parze młodych ziemniaków (300-600 g)
35 dk
Gotowanie na parze młodych marchewek (200-600 g)
30 Min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (200-500 g)
30 Min