Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
g oleju
of 20 g oliwy z oliwek -
1
ząbek czosnku
of 20 g cebuli, pokrojonej w ósemki (patrz wskazówka) -
250
g mięsa z indyka, bez skóry i kości, pokrojonego w paski (1,5 x 3-4 cm), osuszonego ręcznikiem papierowym
of 250 g fileta z piersi indyka, bez skóry i kości, pokrojonego w paski (1,5 x 3-4 cm), osuszonego ręcznikiem papierowym
- Voeding
- per 1 porcja
- Calorieën
- 1961 kJ / 469 kcal
- Eiwitten
- 58 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 3052 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w paski)
15 min
Delikatne rumienienie kurczaka i boczku
15 min
Delikatne rumienienie indyka (pokrojonego w kostkę)
15 min
Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w paski)
15 min
Mocne rumienienie wołowiny (well done)
10 Min
Rumienienie 200 g pora
20 min
Rumienienie pieczarek z boczkiem
20 min
Rumienienie cukinii
20 min
Rumienienie wołowiny (medium rare)
15 min
Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w kostkę)
15 min
Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w kostkę)
15 min
Mocne rumienienie wołowiny (pokrojonej w paski)
15 min