Delikatne rumienienie indyka (pokrojonego w paski)
TM6

Delikatne rumienienie indyka (pokrojonego w paski)

4.8 (31 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 20 g oleju
    of 20 g oliwy z oliwek
  • 1 ząbek czosnku
    of 20 g cebuli, pokrojonej w ósemki (patrz wskazówka)
  • 250 g mięsa z indyka, bez skóry i kości, pokrojonego w paski (1,5 x 3-4 cm), osuszonego ręcznikiem papierowym
    of 250 g fileta z piersi indyka, bez skóry i kości, pokrojonego w paski (1,5 x 3-4 cm), osuszonego ręcznikiem papierowym

Voeding
per 1 porcja
Calorieën
1961 kJ / 469 kcal
Eiwitten
58 g
Koolhydraten
4 g
Vetten
24 g
Verzadigd vet
3 g
Vezels
0.2 g
Natrium
3052 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten