Apparaten en accessoires
Pregado e texturas de couve-flor
Voorbereiding. 10min
Totaal 3u. 20min
4 doses
Ingrediënten
Pickles de couve-flor
-
couve-flor cortada em pedaços pequenos (2 x 2 cm aprox.)300 g
-
vinagre de vinho branco100 g
-
água100 g
-
açúcar20 g
-
sal10 g
-
pimenta preta5 g
Couscous de couve-flor
-
couve-flor só os floretes100 g
Puré de couve-flor
-
couve-flor cortada em pedaços500 g
-
manteiga cortada em pedaços250 g
-
sal1 pitada de
-
pimenta1 pitada de
Filetes de pregado
-
água150 g
-
filetes de pregado500 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 dose
Natrium
1271 mg
Eiwitten
25.1 g
Calorieën
2720.5 kJ /
650.2 kcal
Vetten
55.2 g
Vezels
4.8 g
Verzadigd vet
33.4 g
Koolhydraten
17.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Bistro 100 maneiras
11 recepten
Portugal
Portugal
Misschien vind je het ook leuk...
Bolo abelhinha com cobertura
Geen beoordelingen
Bolinhas de batata-doce e frango (Baby-Led Weaning)
40min
Waffles de legumes (Baby-Led Weaning)
20min
Bolinhos gregos de curgete (Kolokithokeftedes) - TM6
45min
Carne satay com noodles arco-irís
Geen beoordelingen
Moscow mule
10min
Cozer 500 g de pêssego
Geen beoordelingen
Cozer 300-400 g de alperce
25min
Empada de borrego
Geen beoordelingen
Pasta de grão
10min
Molho tzatziki
20min
Kaiserschmarrn (panquecas de passas)
35min