Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno de frambuesa
-
250
g de frambuesas frescas
of 250 g de frambuesas congeladas (previamente descongeladas) - 400 g de leche
- 100 - 150 g de azúcar
- 1 cucharadita de vainilla líquida
- 1 huevo
- 2 yemas de huevo
- 50 g de harina
Masa choux
- 150 g de agua
- 80 g de mantequilla (en trozos)
- 15 g de azúcar
- 1 pellizco de sal
- 120 g de harina de repostería
- 3 huevos
Montaje y glaseado
- 200 g de azúcar
- 1 clara de huevo
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 289 kJ / 69 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 2 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 22 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Palomitas de caramelo
40 min
Bizcocho de caramelo con frutas y salsa de caramelo
3h 50 min
Tarta Selva Negra (schwarzwälder Kirschtorte)
2h 10min
Cake pops de chocolate
2h 30 min
Galletas cerilla
2h 40min
Bizcocho de chirivía con caramelo salado
3 Std. 20 Min
Pastas sombreros de bruja
1h 45min
Casita de Navidad
6sa
Fingers sangrientos
4h
Rocas de chocolate blanco
50 min
Tarta de chocolate con toffee salado
2h 40min
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5sa