Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 190 g de harina
- 20 g de azúcar
- 1 pellizco de sal
- 5 g de cacao puro en polvo
- 1 pellizco de canela molida
- 40 g de manteca de cerdo
-
80
g de vino de Madeira
of 80 g de vino dulce - 5 g de vinagre
Relleno
- 120 g de azúcar
- 2 cucharadas de café soluble
- 500 g de queso mascarpone
Montaje
- 1 clara de huevo batida
- 300 - 400 g de aceite para freír
- 10 - 15 g de perlas de chocolate
- 1 - 2 cucharaditas de azúcar glas
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 999 kJ / 239 kcal
- Eiwitten
- 2.7 g
- Koolhydraten
- 15.7 g
- Vetten
- 19.1 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Masa choux
2 godz.
Roscón de rosas
4 godz.
Tarta helada de trufa y avellanas
31 godz.
Trifle de uvas y cava
4h 30min
Pasteles de merengue y gelatina de frambuesa
3h 40 min
Bambas Boston cream
2 godz.
Tarta de cookies y mantequilla de cacahuete
2 godz.
Bombón de vainilla y caramelo
3 Std. 30 Min
Roscón adikosh
8h
Milhojas de merengue
1h 40min
Milhojas con crema pastelera y nata
1 godz.
Crema pastelera (Espesar)
15min