Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di pasta secca, tipo capelli d'angelo, (cottura 7 minuti)
- 80 g di cipolla, a metà
- 4 spicchi di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di passata di pomodoro
- 120 g di concentrato di pomodoro
-
4
dadi per brodo (dose per 0,5 l), di carne o verdura, sbriciolati
of 4 cucchiaini colmi di dado per brodo, di carne o verdura, sbriciolati - 2 - 3 cucchiaini di cumino in polvere da assaggiare (optioneel)
- 1600 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 446 kJ / 107 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 599 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cous cous con ragù di agnello e verdure
1 godz. 35 min
Crema di riso
55min
Rassolnik (zuppa di cetriolini)
1h 20 min
Zuppa di goulasch di manzo con peperoni
1 Std. 30 Min
Zuppa di noodles vegetariana alla vietnamita
1h 20 min
Bloody Mary
10 min
Pane ebraico (Challah)
3h 30 min
Zuppa di lenticchie alla turca
1h
Corn bread (pane di mais)
1 Std. 30 Min
Virtù teramane
1h
Katsu sando
4h 40min
Bhaji alle cipolle
35min