Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di pasta secca, tipo capelli d'angelo, (cottura 7 minuti)
- 80 g di cipolla, a metà
- 4 spicchi di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di passata di pomodoro
- 120 g di concentrato di pomodoro
-
4
dadi per brodo (dose per 0,5 l), di carne o verdura, sbriciolati
of 4 cucchiaini colmi di dado per brodo, di carne o verdura, sbriciolati - 2 - 3 cucchiaini di cumino in polvere da assaggiare (optioneel)
- 1600 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 446 kJ / 107 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 599 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi alla romana con sugo di salsiccia
2h 45 min
Spaghetti di soia con omelette
45 min
Kiymali Borek (Sfoglia ripiena di carne)
1 godz.
Poppadoms (pane indiano fritto)
1 Std. 30 Min
Chili con carne
40 min
Frittelline all'aglio selvatico con crema alle erbe
40 min
Fagottini al formaggio pasquali (Flaounes)
1 godz.
Sformato di noodle
1 Std. 30 Min
Koftas con patate in salsa ai peperoni
1 Std. 40 Min
Cornish Pasty
1 Std. 30 Min
Vermicelli di riso con carne e verdure
30 min
Cavatelli di 'nduja al pomodoro e fagioli
55 min