Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 4 fogli di pasta all'uovo fresca tipo lasagne (24 x 16 circa)
- 80 g di Emmental
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 scalogno a metà (20 g circa)
- 350 g di funghi misti a pezzi
- 20 g di funghi porcini secchi ammollati in acqua tiepida per 15 minuti e strizzati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 250 g di mascarpone
- 100 g di carne salada, a striscioline (1 cm circa)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2421.5 kJ / 578.8 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 34.2 g
- Vetten
- 47.2 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa aurora (besciamella al pomodoro)
15 min
Fagioli alla contadina
35min
Maltagliati verdi con polpettine al sugo (senza glutine)
1h
Colorare le uova di rosso marrone
Geen beoordelingen
I tacconi allo sgagg
2h
Insalata di anguria e asparagi con vinaigrette
40min
Jota carnica
1h 5min
Paccheri filanti al gratin
1 Std. 35 Min
Lasagne con patate, porcini e taleggio
1h
Lasagne del boscaiolo
2h 15min
Gnocchi di polenta con ragù di verdure
1h
Lasagne con ragù di salsiccia e fave
1 Std. 40 Min