Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 oz celery, in pieces (2 in.)
- 5 oz green bell pepper, deseeded and whites removed, quartered
- 5 oz yellow onions, quartered
- 1 oz extra virgin olive oil
- 3 oz unsalted butter, divided
- 1 tbsp Creole seasoning (see Tip)
-
8
oz crawfish meat, raw, peeled, cut into pieces (1 in.)
of 8 oz lobster, meat only, cut into pieces (1 in.) - 6 large eggs
- ½ tsp salt, to taste
- ½ tsp white pepper, to taste
- 4 oz tomatoes, diced (½ in.), divided between omelets
- Cajun Sunshine hot pepper sauce, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3372 kJ / 806 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 65 g
- Verzadigd vet
- 29 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1400 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon Tartare
10min
Cod with Citrus Butter
50min
Nectarine Tart with Frangipane
1h
Sous-Vide Scallops in Lemon-Butter Sauce
1h 10min
Dragon Deviled Eggs
2 Std. 30 Min
Caprese Egg White Omelet
20 λεπτ.
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1h
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45min
Carnitas
50min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 Min
Fennel Digestive
10min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40 Min