Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 oz celery, in pieces (2 in.)
- 5 oz green bell pepper, deseeded and whites removed, quartered
- 5 oz yellow onions, quartered
- 1 oz extra virgin olive oil
- 3 oz unsalted butter, divided
- 1 tbsp Creole seasoning (see Tip)
-
8
oz crawfish meat, raw, peeled, cut into pieces (1 in.)
of 8 oz lobster, meat only, cut into pieces (1 in.) - 6 large eggs
- ½ tsp salt, to taste
- ½ tsp white pepper, to taste
- 4 oz tomatoes, diced (½ in.), divided between omelets
- Cajun Sunshine hot pepper sauce, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3372 kJ / 806 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 65 g
- Verzadigd vet
- 29 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1400 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1h
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35min
Moroccan Lamb and Eggplant with Couscous
1h 10 min
Chicken with Nectarine Salsa
1h
Chicken and Spinach Salad with Bulgur Wheat
40min
Ceviche
1h 10 min
Biltmore Chicken Posole
1u. 30min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45min
Beef Lasagna
2 godz. 5 min
Lemon Garlic Chicken and Rice
1h 10 min
Paella
30min