Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon

Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon

4.7 6 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 portions

Ingrediënten

Maple Hollandaise Sauce
  • maple sugar to taste (see Tip)
    ½ - 1 oz
  • water
    1 tbsp
  • lemon juice
    1 tbsp
  • unsalted butter room temperature, cut into cubes (½ in)
    5 ½ oz
  • egg yolks, from large eggs
    3
  • salt to taste
    1 pinch
  • ground black pepper to taste
    1 pinch
Poached Eggs
  • large eggs
    4
  • water
    60 oz
  • vinegar
    1 ½ oz
  • English muffins
    2
  • smoked salmon cold smoked, sliced to serve (see Tip)
    2 ½ - 3 ½ oz
  • fresh chives thinly sliced

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 415.3 mg
Eiwitten 17 g
Calorieën 2175 kJ / 519.9 kcal
Vetten 42.2 g
Vezels 0.6 g
Verzadigd vet 23.3 g
Koolhydraten 18.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...