Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Brandada de bacalao y pimientos rellenos
- 2 dientes de ajo
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de aceite de girasol
- 400 g de bacalao en salazón remojado y desalado en trozos (sin piel ni espinas)
- 70 g de leche
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- 1 lata de pimientos del piquillo (20-24 unidades aprox.) 490 g peso neto aprox.
Salsa de pimiento rojo
- 150 g de pimiento rojo en 2 ó 3 trozos
- 1 puerro (sólo la parte blanca) en 2 ó 3 trozos
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 200 g de nata líquida
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1712 kJ / 411 kcal
- Eiwitten
- 10.13 g
- Koolhydraten
- 17.59 g
- Vetten
- 33.32 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tigres
1h
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1h 10min
Calamares en su tinta
1h 5min
Croquetas de jamón con bechamel rápida
9h 15min
Fumet de pescado y gambas
20 min
Las croquetas del Echaurren (Francis Paniego)
12u. 50min
Flan de bacalao con piquillos al ajillo
1h
Croquetas de otoño con boletus
2 Std. 45 Min
Cocochas y rúcula en tempura con salsa de piquillos
45 Min
Brandada de bacalao al estilo portugués
1h 30min
Pastel de cabracho
2 Std. 50 Min
Croquetas de bacalao con queso manchego
12h 40min