Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fumet
- 200 g de gambas frescas enteras sin pelar
- 500 g de espinas de pescado o de morralla
- 2 dientes de ajo
- 800 g de agua
- 100 g de cebolla en trozos
Arroz
- 40 g de cebolla
- 1 - 2 dientes de ajo
- 80 g de aceite de oliva
- 80 g de tomate triturado en conserva
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 250 g de arroz de grano redondo
- 1 ½ cucharaditas de sal
-
1
pellizco de hebras de azafrán
of ½ cucharadita de colorante alimentario
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1823 kJ / 436 kcal
- Eiwitten
- 10.13 g
- Koolhydraten
- 51.87 g
- Vetten
- 20.9 g
- Vezels
- 2.12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fideuá negra de calamares
45min
Arroz a la cubana
1h
Almejas a la marinera
30min
Arroz caldoso
1h 15min
Arroz con calamares en su tinta
30min
Arroz con rape y gambas
30min
Fideuá de mariscos
45min
Arroz con bogavante
1h
Arroz meloso con verduras
1h
Arroz meloso con cigalas
45min
Arroz negro cremoso con calamares
40min
Arroz al estilo de Alicante (Comunidad Valenciana)
1 Std. 20 Min