Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de boletus frescos
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de mantequilla
- 30 g de cebolla
- 170 g de harina
- 800 g de leche entera a temperatura ambiente
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 2 pellizcos de sal (ajuste al gusto)
- 400 - 500 g de pan rallado para rebozar
- 2 - 3 huevos batidos
- 300 g de aceite para freír
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1446 kJ / 346 kcal
- Eiwitten
- 26.2 g
- Koolhydraten
- 5.7 g
- Vetten
- 24.3 g
- Vezels
- 0.3 g
Alternatieve recepten
Croquetas de cecina y queso de cabra
9 Std. 20 Min
Croquetas de bacalao con queso manchego
12 godz. 40 min
Croquetas de queso cabrales con salsa de membrillo
9h 30min
Las croquetas del Echaurren (Francis Paniego)
12 godz. 50 min
Croquetas de gambas
9小时 10 分钟
Croquetas de jamón con bechamel rápida
9 Std. 15 Min
Croquetas negras de chipirones
9 godz. 45 min
Croquetas de piquillos
9 Std. 15 Min
Croquetas de mejillones
9小时 10 分钟
Croquetones de picadillo de chorizo
9 Std. 15 Min
Tigres
1h
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45min