Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de agua
- 150 g de filetes de pescado (sin piel ni espinas)
- 50 g de aceite de oliva
- 100 g de margarina
- 40 g de cebolla
- 210 g de harina
- 700 g de leche entera a temperatura ambiente
- 1 pastilla de caldo de pescado (para 0.5 l)
- ½ cucharadita de sal
- 1 ramita de perejil fresco picado (solo las hojas)
- 2 - 3 ramitas de hierbabuena fresca picada (solo las hojas)
- 1 diente de ajo picado
- 200 g de pan rallado
- 2 huevos batidos
- 300 g de aceite para freír
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 452 kJ / 108 kcal
- Eiwitten
- 2.57 g
- Koolhydraten
- 7.23 g
- Vetten
- 7.65 g
- Vezels
- 0.24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Croquetas de merluza, gambas y espinacas
9 Std. 30 Min
Croquetas de mejillones
9 Std. 10 Min
Albóndigas de bacalao con reducción de Pedro Ximénez
55 min
Croquetas de bonito
9h 15min
Croquetas negras de chipirones
9 Std. 45 Min
Croquetas de bacalao con pasas
8h 45min
Croquetas de jamón con bechamel rápida
9h 15min
Croquetas de salmón
9h 15min
Croquetas de bacalao con queso manchego
12h 40min
Croquetas de gambas
9 Std. 10 Min
Croquetas de otoño con boletus
2u. 45min
Croquetas de hojas de borraja y boletus
2u. 45min