Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de agua
- 150 g de filetes de pescado (sin piel ni espinas)
- 50 g de aceite de oliva
- 100 g de margarina
- 40 g de cebolla
- 210 g de harina
- 700 g de leche entera a temperatura ambiente
- 1 pastilla de caldo de pescado (para 0.5 l)
- ½ cucharadita de sal
- 1 ramita de perejil fresco picado (solo las hojas)
- 2 - 3 ramitas de hierbabuena fresca picada (solo las hojas)
- 1 diente de ajo picado
- 200 g de pan rallado
- 2 huevos batidos
- 300 g de aceite para freír
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 452 kJ / 108 kcal
- Eiwitten
- 2.57 g
- Koolhydraten
- 7.23 g
- Vetten
- 7.65 g
- Vezels
- 0.24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Croquetas de gambas
9h 10min
Croquetas de bacalao con pasas
8 Std. 45 Min
Croquetas de jamón con bechamel rápida
9 Std. 15 Min
Croquetas de bonito
9 Std. 15 Min
Croquetas de pollo y jamón
6h 40min
Croquetas de mejillones
9h 10min
Croquetones de picadillo de chorizo
9 Std. 15 Min
Croquetas de bacalao con queso manchego
12h 40min
Croquetas negras de chipirones
9 godz. 45 min
Albóndigas de bacalao con reducción de Pedro Ximénez
55 min
Croquetas de carabineros
10 godz.
Croquetas de salmón
9 Std. 15 Min