Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de mantequilla
- 30 g de cebolla
- 170 g de harina sin gluten Farina Schär®
- 1000 g de leche entera a temperatura ambiente
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 1 pellizco de pimienta molida
- 2 pellizcos de sal
- 150 g de jamón serrano en dados
Para rebozar y freír
- 300 g de pan rallado sin gluten
- 4 - 6 huevos batidos
- 300 g de aceite para freír
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 348 kJ / 83 kcal
- Eiwitten
- 2.42 g
- Koolhydraten
- 5.36 g
- Vetten
- 5.79 g
- Vezels
- 0.13 g
Alternatieve recepten
Pan exprés sin gluten
1h
Pizza tropical sin gluten
1h
Croquetas con harina casera (sin gluten)
5 godz.
Lasaña sin gluten
2h
Rosquillas americanas sin gluten
2h 30min
Hojaldre rápido (sin gluten)
1h
Roscón de Reyes sin gluten
2 Std. 45 Min
Pizza de gorgonzola, jamón y patata (sin gluten)
2h 50min
Magdalenas de limón (sin gluten)
1h 15min
Salsa bechamel y derivadas (sin gluten)
10 min
Crêpes sin gluten
45min
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2h 50min