Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 25 g d'huile de colza
- 500 g de sauté d'agneau, coupé en morceaux
- beurre, pour la poêle
- 100 g de vin blanc
- 300 g d'eau
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 200 g de carottes nouvelles, coupées en tronçons de 3 cm
- 200 g de navets nouveaux, coupés en quatre
- 200 g de pommes de terre, coupées en cubes
- 300 g de petits pois frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1565.5 kJ / 375.5 kcal
- Eiwitten
- 24.3 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 8.3 g
- Natrium
- 239 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Blanquette de veau vapeur
1h 10min
Lapin chasseur et pommes de terre sautées
1 Std. 30 Min
Anneaux de calamar au vin rouge
1 Std.
Sauté de veau au pineau-des-charentes et pommes de terre
50 Min
Blanquette de veau
1h 15min
Mijoté de dinde, légumes printaniers
40 Min
Navarin d'agneau printanier
1 Std. 25 Min
Ragoût de veau printanier
1h 5min
Navarin d'agneau
1h 15min
Pot-au-feu
1h 35min
Pot-au-feu de pintade
1小时 20 分钟
Sauté de veau aux carottes et aux épices
1 Std. 30 Min