Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 25 g d'huile de colza
- 500 g de sauté d'agneau, coupé en morceaux
- beurre, pour la poêle
- 100 g de vin blanc
- 300 g d'eau
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 200 g de carottes nouvelles, coupées en tronçons de 3 cm
- 200 g de navets nouveaux, coupés en quatre
- 200 g de pommes de terre, coupées en cubes
- 300 g de petits pois frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1565.5 kJ / 375.5 kcal
- Eiwitten
- 24.3 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 8.3 g
- Natrium
- 239 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bœuf carottes
2 Std.
Couscous d'agneau express
55min
Navarin d'agneau
1h 15min
Navarin d'agneau printanier
1 godz. 25 min
Poulet basquaise
50 Min
Navarin aux petits légumes
1h
Blanquette de dinde
1h 40min
Lapin chasseur et pommes de terre sautées
1 godz. 30 min
Mijoté de dinde, légumes printaniers
40 Min
Blanquette de veau
1h 15min
Sauté de veau au curry, pommes de terre et choux de Bruxelles
1h
Sauté de veau aux carottes et aux épices
1 godz. 30 min