Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 25 g d'huile de colza
- 500 g de sauté d'agneau, coupé en morceaux
- beurre, pour la poêle
- 100 g de vin blanc
- 300 g d'eau
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 200 g de carottes nouvelles, coupées en tronçons de 3 cm
- 200 g de navets nouveaux, coupés en quatre
- 200 g de pommes de terre, coupées en cubes
- 300 g de petits pois frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1565.5 kJ / 375.5 kcal
- Eiwitten
- 24.3 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 8.3 g
- Natrium
- 239 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauté de veau carottes, chorizo et petits pois
2h 10min
Tajine de bœuf aux carottes et tomates
1h 45min
Navarin d'agneau printanier
1h 20min
Mijoté de légumes de printemps et baba à la vapeur
1h 20min
Navarin d'agneau
1 Std. 15 Min
Côte de veau vapeur aux légumes du jardin
55 Min
Tajine d'agneau safrané aux carottes fondantes
1h
Navarin d'agneau printanier
1h 25min
Cuisse de dinde aux légumes nouveaux
1 Std. 15 Min
Parmentier d'agneau
2 godz. 5 min
Bœuf carottes
2h
Blanquette de dinde
1h 40min