Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Zwiebeln, halbiert
- 50 g Olivenöl
- 2 TL Ingwer, getrocknet, gemahlen
- 2 TL Koriander, gemahlen
- 2 TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 2 TL Paprika edelsüß
- 2 TL Zucker
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Zimt
- 1 TL Kurkuma
- ½ TL Cayenne-Pfeffer
- ½ TL Muskat
- 1500 g Wasser
-
4
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 4 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l), zerkrümelt - 200 g rote Linsen, getrocknet
- 1600 g passierte Tomaten
- 4 - 5 Stängel Koriander, abgezupft, zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 767 kJ / 184 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 6.7 g
- Natrium
- 1123 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ayurvedische Tomatensuppe
30 min
Persisches Pilaw mit Masala-Joghurt
30 min
Indische Linsensuppe
45 min
Chermoula-Hähnchen mit Schmortomaten-Couscous
1h 30min
Rote-Linsen-Bulgur-Suppe
1h 10min
Auberginen mit Erdnuss-Kokossauce und Reis
1 godz.
Erbsenschoten-Flan mit Joghurt-Minz-Sauce
2 godz.
Tomatenessenz
13 Std. 30 Min
Hähnchen-Tajine
4 godz.
Brinjal Pickle (Auberginen Pickle)
35min
Marokkanische Harira
1 godz.
Pilaw mit Rosinen und Pinienkernen
40min