Apparaten en accessoires
Auberginenpüree
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Auberginen600 g
-
Petersilie abgezupft½ Bund
-
Koriander abgezupft½ Bund
-
Tomaten400 g
-
Wasser500 g
-
Kreuzkümmelsamen1 TL
-
Schalotte halbiert1
-
Knoblauchzehen2
-
Olivenöl30 g
-
Paprika edelsüß1 TL
-
Paprika rosenscharf1 TL
-
Zitronensaft2 EL
-
Salz1 TL
-
Pfeffer¼ TL
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
2 g
Calorieën
567 kJ /
135 kcal
Vetten
9 g
Koolhydraten
10 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
ESSEN & TRINKEN – Sonderheft 2/2018
78 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Caponata Siciliana
30min
Auberginenpüree
30min
Zaalouk (Auberginen-Salat)
50min
Auberginen-Curry-Dip (Bangladesh)
30min
Gaji Namul (Gedünstete Aubergine)
45min
Zitronenreis
40min
Auberginencreme "Orient"
2u.
Paprika-Auberginen-Mus
1u.
Auberginen-Bulgur-Salat
1u. 30min
Libanesisches Fladenbrot
3u. 20min
Auberginensalat - Baba Gannuş
1u.
Auberginen-Tomaten-Aufstrich
20min