Apparaten en accessoires
Sauce béarnaise
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
200 g
Ingrediënten
-
2 c. à soupe de feuilles d'estragon frais
-
50 g d'échalotes
-
3 c. à soupe de vinaigre de vin blanc
-
2 jaunes d'œufs
-
½ c. à café de sel
-
1 pincée de poivre fraîchement moulu
-
125 g de beurre bien froid, coupé en morceaux
-
2 brins de cerfeuil frais équeutés
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 200 g
Natrium
830 mg
Eiwitten
9 g
Calorieën
4610 kJ /
1120 kcal
Vetten
116 g
Vezels
3 g
Verzadigd vet
69 g
Koolhydraten
6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Poissons & fruits de mer
113 recepten
Frankrijk
Frankrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Sauce hollandaise
25min
Sauce béarnaise
20min
Sauce au poivre
25min
Sauce hollandaise
15min
Sauce hollandaise
15min
Sauce béarnaise
40min
Sabayon classique
15min
Sauce périgourdine
35min
Sauce bordelaise
45min
Tournedos, sauce au poivre et pommes duchesse
1u. 50min
Sauce tartare
10min
Sauce béarnaise Mode Sauce
20min