Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 c. à soupe de feuilles d'estragon frais
- 50 g d'échalotes
- 3 c. à soupe de vinaigre de vin blanc
- 2 jaunes d'œufs
- ½ c. à café de sel
- 1 pincée de poivre fraîchement moulu
- 125 g de beurre bien froid, coupé en morceaux
- 2 brins de cerfeuil frais, équeutés
- Voeding
- per 200 g
- Calorieën
- 4610 kJ / 1120 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 116 g
- Verzadigd vet
- 69 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 830 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce béarnaise
20 λεπτ.
Sauce béarnaise
20 λεπτ.
Sauce au poivre
25 λεπτ.
Sauce béarnaise
20 λεπτ.
Sauce hollandaise
15 λεπτ.
Sauce hollandaise
15 λεπτ.
Sauce béarnaise
20 λεπτ.
Sauce béarnaise
40 Min
Sauce cocktail
10 λεπτ.
Sauce béarnaise Mode Sauce
20 λεπτ.
Sauce tartare
10 λεπτ.
Sauce bordelaise
45min