Apparaten en accessoires
Sauce béarnaise
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
200 g
Ingrediënten
-
2 c. à soupe de feuilles d'estragon frais
-
50 g d'échalotes
-
3 c. à soupe de vinaigre de vin blanc
-
2 jaunes d'œufs
-
½ c. à café de sel
-
1 pincée de poivre fraîchement moulu
-
125 g de beurre bien froid, coupé en morceaux
-
2 brins de cerfeuil frais équeutés
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 200 g
Natrium
830 mg
Eiwitten
9 g
Calorieën
4610 kJ /
1120 kcal
Vetten
116 g
Vezels
3 g
Verzadigd vet
69 g
Koolhydraten
6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Poissons & fruits de mer
113 recepten
Frankrijk
Frankrijk