Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de cerneaux de noix
- 5 c. à soupe d'huile d'olive, et un peu pour le plat
- 1 c. à soupe de sirop d'érable
- le jus d'1/2 citron jaune
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 600 g de patate douce, en gros morceaux
- 50 g d'eau
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 3 œufs
- 30 g de comté, râpé
- 2 c. à soupe bombées de fécule de maïs
- du sel
- du poivre moulu
- 4 cœurs de sucrine, coupés en quatre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2401 kJ / 574 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 39 g
Alternatieve recepten
Cake carotte-courgette-chèvre
55min
Clafoutis courgette, chèvre et noisettes
45min
Cake au potimarron, beaufort et pavot
1h 45min
Gratin de potimarron et pomme de terre
1u. 20min
Porkkanalaatikko (Gratin de carotte)
1h 15min
Quiche épaisse carotte-panais-noisettes
1u. 30min
Flan de carotte au romarin et au chèvre
1u.
Flan de butternut au citron
50min
Clafoutis de courgettes sans gluten
50min
Cake aux carottes, persil et chèvre
1h 10min
Terrine de potimarron aux noisettes
4h 30min
Gratin de potiron aux châtaignes
1h 10min