Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de cebolla cortada en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharada de pimentón dulce
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) lavados y escurridos
- 700 g de agua (y algo más si fuera necesario)
- 250 g de espinacas congeladas (descongeladas y escurridas)
- 1 hoja de laurel seca
- 1 pastilla de caldo Avecrem Pescado Gallina Blanca
- 250 g de bacalao en salazón remojado y desalado (desmigado)
- sal (ajuste a su gusto)
- 2 huevos duros
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1259 kJ / 301 kcal
- Eiwitten
- 16.05 g
- Koolhydraten
- 12.8 g
- Vetten
- 20.65 g
Alternatieve recepten
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45min
Judías blancas a la hortelana
45min
Judías blancas con chorizo
40min
Menú completo: pisto y lubina con patatas y huevos
50min
Pisto
45min
Gazpacho
10min
Guiso de judías blancas con sepia
50min
Fabes con almejas
30min
Potaje de Cuaresma con langostinos
50min
Potaje de sepia con garbanzos
40min
Guiso de garbanzos con verduras y chorizo
45min
Lentejas estofadas
3h 45min