Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de almendras crudas sin piel
- 2 dientes de ajo
- 1 cucharadita de sal
- 100 g de miga de pan blanco (del día anterior)
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- 30 g de vinagre de jerez
- 800 - 1000 g de agua fría
- 20 - 30 uvas blancas (para servir)
- 30 g de almendras laminadas y tostadas (para servir)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1696 kJ / 406 kcal
- Eiwitten
- 9.73 g
- Koolhydraten
- 13.47 g
- Vetten
- 34.74 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gazpacho
10 min
Salmorejo
10 min
Gazpachuelo
35 min
Porra antequerana
1h 10min
Salmorejo de remolacha
30 min
Mazamorra cordobesa
10 min
Salmorejo para dos
45 min
Salmorejo de mango con bastones de berenjena crujiente
50 Min
Gazpachuelo frío con aceitunas
20 min
Gazpacho de cerezas con hierbabuena
10 min
Mazamorra cordobesa con salmón ahumado
15 min
Salsa de Pedro Ximénez
35 min