Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 950 g Wasser
- 1200 g Kartoffeln, klein, festkochend, ungeschält (z.B. Drillinge), siehe Tipp
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 3 Stängel Petersilie, abgezupft
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 35 g Essig (z.B. Kräuteressig)
- 30 g Öl
- 1 TL Senf, mittelscharf (z.B. Dijon-Senf)
- 1 TL Salz
- 1 Msp. Muskat
- ½ TL Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 792 kJ / 189 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 2.7 g
Alternatieve recepten
Bandnudeln mit Steinpilzen
1h
Ratatouille
40 Min
Kartoffelsalat
1 Std. 30 Min
Linsen mit Spätzle und Wiener Würstchen
1h
Senf-Balsamico-Dressing
10min
Tomatensauce
40 Min
Bayerischer Kartoffelsalat
15 min
Linsen mit Spätzle oder wahlweise mit Knöpfle
1h
Kartoffelsalat für Eilige
45 Min
Bayrischer Kartoffelsalat
10min
Salatsauce für Blattsalate
10min
Schwäbischer Kartoffelsalat
3 godz.