Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Gruyère Käse, in Stücken
- 500 g Wasser
- 1 Blumenkohl (ca. 1000 g), in Röschen
- 50 g Mehl
- 40 g Butter
- 500 g Milch
- ½ TL Salz
- 2 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- 1 - 2 Prisen Muskat (optional)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1273 kJ / 305 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 5.1 g
Alternatieve recepten
Rosenkohl mit Parmesansauce und Kartoffeln
1h
Zucchini-Omelette
50min
Rohkost, gemischt
10min
Porree-Kartoffel-Auflauf
1h 30min
Porree-Schinken-Auflauf
1h 20min
Porreetorte
1h 20min
Gemüseplatte mit heller Sauce
50min
Möhrengemüse mit Frühlingszwiebeln
20min
Spitzkohleintopf mit Bandnudeln
35min
Chicorée-Schinken-Röllchen
1h
Kartoffel-Blumenkohl-Gratin
1h
Blumenkohl-Kartoffel-Auflauf mit Parmesan
1h